Jedinečné taneční

Dobrý den,

ráda bych Vás seznámila s naším novým projektem Jedinečné taneční. Tento projekt je zatím zcela ojedinělý v České republice. Prvotní nápad vznikl u Petry Vášové a pro projekt mne nadchla. Obě pracujeme pro neziskovou organizaci Kaňkovské sedlo. Tato organizace se snaží především pomáhat handicapovaným lidem s různými poruchami. Máme za sebou již řadu akcí a snad již řadu spokojených dětí, kterým se naše programy líbily. Programy jsme zatím zaměřovali spíše na děti předškolního a školního věku, a nyní se snažíme zacílit na skupinku dětí starších.

Jedinečné taneční budou taneční pro děti s poruchami autistického spektra, děti s lehkým mentálním postižením, Aspergerovým syndromem, vozíčkáře, chlapce a děvčata s různými poruchami osobnosti nebo vady řeči. Tyto děti nemohou chodit do běžných tanečních, zde je na ně příliš tanečníků a učí se ve velmi rychlém tempu a větší množství tanců. My preferujeme osobní přístup, učení v menší skupince a k tancování ještě navrch výuku etikety a stolování. Snažíme se o empatický a pozitivní přístup, kdy budou mít děti z tancování radost a nebudou pod zbytečným tlakem okolí.

V rámci našich tanečních se naši tanečníci naučí nejen tancovat, ale i správně stolovat a správně chovat ve společnosti. Za velice příznivou cenou budou mít k dispozici dva taneční lektory, vstupné pro oba rodiče, pitný režim po celou dobu tanečních pro ně i pro rodiče, jednu večeři o dvou chodech, dezert, ukázku španělského flamenca lektorky Lucky Nosové, ukázku čínského umění tai-chi lektor Jiří Kamarád a závěrečný věneček v restauraci Bašta na Kaňku s hudbou.

Taneční mistři jsou paní Podhrázská a pan Piskač - oba vynikající lektoři. Průvodcem stolování je Dan Dvořák - absolvent Hotelové školy v Poděbradech. Petra Vášová - jednatelka Kaňkovského sedla zajišťuje grant a jednání s příslušnými organizacemi a Iveta Kamarádová - za Kaňkovské sedlo organizační složku a reklamu. Při tanečních budeme stále i my dvě k dispozici. 

Budeme moc rádi pokud nás budete propagovat a popř. nám doporučíte děti vhodné do našich tanečních. Až budeme mít dostatečný počet účastníků, tak budeme pořádat informační schůzky, kde budou zodpovězeny dotazy. Pokud budete chtít vědět již nyní nějaké informace, tak můžete volat na moje (Iveta Kamarádová - 723 935 723) nebo Petry (Petra Vášová - 606 371 318) telefonní číslo.

Předpokládaný začátek tanečních je září 2018 a ukončení kurzu prosinec 2018. Počet účastníků je max. 20 tanečníků

Iveta Kamarádová

Mozaika - Kaňk, z.s.
Kaňk 13, 284 04 Kutná Hora

Mozaika (budova bývalé školy na Kaňku)
Kaňk 243, 284 04 Kutná Hora

předsedkyně sdružení: Jaroslava Veselá, tel. 728 080 794, mozaika.kank@centrum.cz
IČ: 26664658, DIČ: CZ26664658

náš Facebook

správce webu: Pavlína Šimůnková